Mindfulmeditatie.nl

Be*U*Yoga

Be*U*Yoga is een Yogastudio gelegen aan Burgemeester Mijnlieffstraat 8A in Anna Paulowna.

Meer informatie over Be*U*Yoga in Anna Paulowna

Kom erachter wat Be*U*Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Be*U*Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Anna Paulowna? Dan ben je bij Be*U*Yoga op de juiste plek. Bij Be*U*Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Be*U*Yoga in Anna Paulowna is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Burgemeester Mijnlieffstraat 8A in Anna Paulowna. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Anna Paulowna of niet, iedereen is welkom bij Be*U*Yoga. Je kan Be*U*Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 53310116 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.beuyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Be*U*Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Be*U*Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Be*U*Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Be*U*Yoga

Bezoekers bekeken ook