Mindfulmeditatie.nl

Yogadocent Fenneke Westra

Yogadocent Fenneke Westra is een Yogastudio gelegen aan Jelmerstraat 4F in Bolsward.

Meer informatie over Yogadocent Fenneke Westra in Bolsward

Kom erachter wat Yogadocent Fenneke Westra voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogadocent Fenneke Westra om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bolsward? Dan ben je bij Yogadocent Fenneke Westra op de juiste plek. Bij Yogadocent Fenneke Westra kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogadocent Fenneke Westra in Bolsward is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Jelmerstraat 4F in Bolsward. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bolsward of niet, iedereen is welkom bij Yogadocent Fenneke Westra. Je kan Yogadocent Fenneke Westra telefonisch bereiken op: 31 6 25512632 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fennekewestra.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogadocent Fenneke Westra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogadocent Fenneke Westra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogadocent Fenneke Westra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogadocent Fenneke Westra

Bezoekers bekeken ook