Mindfulmeditatie.nl

Yogaenzo Franeker

Yogaenzo Franeker is een Yogastudio gelegen aan Van der Bildtstraat 6 in Franeker.

Meer informatie over Yogaenzo Franeker in Franeker

Kom erachter wat Yogaenzo Franeker voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaenzo Franeker om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Yogaenzo Franeker op de juiste plek. Bij Yogaenzo Franeker kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaenzo Franeker in Franeker is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van der Bildtstraat 6 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen is welkom bij Yogaenzo Franeker. Je kan Yogaenzo Franeker telefonisch bereiken op: 31 6 53383704 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaenzo.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaenzo Franeker en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaenzo Franeker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaenzo Franeker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaenzo Franeker

Bezoekers bekeken ook