Mindfulmeditatie.nl

YogaJordans

YogaJordans is een Yogastudio gelegen aan Koevoetstraat in Bergen op Zoom.

Meer informatie over YogaJordans in Bergen op Zoom

Kom erachter wat YogaJordans voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek YogaJordans om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij YogaJordans op de juiste plek. Bij YogaJordans kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

YogaJordans in Bergen op Zoom is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Koevoetstraat in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij YogaJordans. Je kan YogaJordans telefonisch bereiken op: 31 6 11435862 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar YogaJordans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YogaJordans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YogaJordans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. YogaJordans

Bezoekers bekeken ook