Mindfulmeditatie.nl

Studio Soetra

Studio Soetra is een Yogastudio gelegen aan Appelmarkt 3 in Amersfoort.

Meer informatie over Studio Soetra in Amersfoort

Kom erachter wat Studio Soetra voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Soetra om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij Studio Soetra op de juiste plek. Bij Studio Soetra kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Soetra in Amersfoort is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Appelmarkt 3 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen is welkom bij Studio Soetra. Je kan Studio Soetra telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://studiosoetra.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Soetra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Soetra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Soetra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Soetra

Bezoekers bekeken ook