Mindfulmeditatie.nl

Yogapraktijk Puur

Yogapraktijk Puur is een Yogastudio gelegen aan G. Lokkenstraat 30 in Marknesse.

Meer informatie over Yogapraktijk Puur in Marknesse

Kom erachter wat Yogapraktijk Puur voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogapraktijk Puur om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Marknesse? Dan ben je bij Yogapraktijk Puur op de juiste plek. Bij Yogapraktijk Puur kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogapraktijk Puur in Marknesse is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan G. Lokkenstraat 30 in Marknesse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Marknesse of niet, iedereen is welkom bij Yogapraktijk Puur. Je kan Yogapraktijk Puur telefonisch bereiken op: 31 6 57750541 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yogapraktijkpuur.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogapraktijk Puur en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogapraktijk Puur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogapraktijk Puur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogapraktijk Puur

Bezoekers bekeken ook