Mindfulmeditatie.nl

Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen

Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen is een Yogastudio gelegen aan Parmentierweg 18 in Almelo.

Meer informatie over Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen in Almelo

Kom erachter wat Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Almelo? Dan ben je bij Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen op de juiste plek. Bij Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen in Almelo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Parmentierweg 18 in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen. Je kan Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen telefonisch bereiken op: 31 6 40710755 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://facebook.com/iyengaroverijssel

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga en Pilates Overijssel VoetenZen

Bezoekers bekeken ook