Mindfulmeditatie.nl

YogaSchool Breda

YogaSchool Breda is een Yogastudio gelegen aan Takkebijsters 2 in Breda.

Meer informatie over YogaSchool Breda in Breda

Kom erachter wat YogaSchool Breda voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek YogaSchool Breda om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Breda? Dan ben je bij YogaSchool Breda op de juiste plek. Bij YogaSchool Breda kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

YogaSchool Breda in Breda is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Takkebijsters 2 in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen is welkom bij YogaSchool Breda. Je kan YogaSchool Breda telefonisch bereiken op: 31 85 401 0063 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogaschoolbreda.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar YogaSchool Breda en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YogaSchool Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YogaSchool Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. YogaSchool Breda

Bezoekers bekeken ook