Mindfulmeditatie.nl

Yogaschool Kurukshetra

Yogaschool Kurukshetra is een Yogastudio gelegen aan Heuvelstraat 4 in Venray.

Meer informatie over Yogaschool Kurukshetra in Venray

Kom erachter wat Yogaschool Kurukshetra voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaschool Kurukshetra om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Venray? Dan ben je bij Yogaschool Kurukshetra op de juiste plek. Bij Yogaschool Kurukshetra kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaschool Kurukshetra in Venray is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Heuvelstraat 4 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen is welkom bij Yogaschool Kurukshetra. Je kan Yogaschool Kurukshetra telefonisch bereiken op: 31 6 27481554 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://kurukshetra.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaschool Kurukshetra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaschool Kurukshetra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaschool Kurukshetra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaschool Kurukshetra

Bezoekers bekeken ook