Mindfulmeditatie.nl

Yogaschool Rosmalen

Yogaschool Rosmalen is een Yogastudio gelegen aan Burgemeester Woltersstraat 1 in Rosmalen.

Meer informatie over Yogaschool Rosmalen in Rosmalen

Kom erachter wat Yogaschool Rosmalen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaschool Rosmalen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Yogaschool Rosmalen op de juiste plek. Bij Yogaschool Rosmalen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaschool Rosmalen in Rosmalen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Burgemeester Woltersstraat 1 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Yogaschool Rosmalen. Je kan Yogaschool Rosmalen telefonisch bereiken op: 31 6 50556381 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogarosmalen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaschool Rosmalen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaschool Rosmalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaschool Rosmalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaschool Rosmalen

Bezoekers bekeken ook