Mindfulmeditatie.nl

Yogaschool RoxZEN

Yogaschool RoxZEN is een Yogastudio gelegen aan Hoofdstraat 224 in Santpoort-Noord.

Meer informatie over Yogaschool RoxZEN in Santpoort-Noord

Kom erachter wat Yogaschool RoxZEN voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaschool RoxZEN om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Santpoort-Noord? Dan ben je bij Yogaschool RoxZEN op de juiste plek. Bij Yogaschool RoxZEN kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaschool RoxZEN in Santpoort-Noord is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hoofdstraat 224 in Santpoort-Noord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Santpoort-Noord of niet, iedereen is welkom bij Yogaschool RoxZEN. Je kan Yogaschool RoxZEN telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.roxzen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaschool RoxZEN en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaschool RoxZEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaschool RoxZEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaschool RoxZEN

Bezoekers bekeken ook