Mindfulmeditatie.nl

City Yoga Middelburg

City Yoga Middelburg is een Yogastudio gelegen aan Latijnse Schoolstraat 10 in Middelburg.

Meer informatie over City Yoga Middelburg in Middelburg

Kom erachter wat City Yoga Middelburg voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek City Yoga Middelburg om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij City Yoga Middelburg op de juiste plek. Bij City Yoga Middelburg kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

City Yoga Middelburg in Middelburg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Latijnse Schoolstraat 10 in Middelburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelburg of niet, iedereen is welkom bij City Yoga Middelburg. Je kan City Yoga Middelburg telefonisch bereiken op: 31 6 11345929 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.annevandenban.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar City Yoga Middelburg en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij City Yoga Middelburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je City Yoga Middelburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. City Yoga Middelburg

Bezoekers bekeken ook