Mindfulmeditatie.nl

Yogastudio Ellen Dijkstra

Yogastudio Ellen Dijkstra is een Yogastudio gelegen aan Berfloweg 80A in Hengelo.

Meer informatie over Yogastudio Ellen Dijkstra in Hengelo

Kom erachter wat Yogastudio Ellen Dijkstra voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogastudio Ellen Dijkstra om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Yogastudio Ellen Dijkstra op de juiste plek. Bij Yogastudio Ellen Dijkstra kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogastudio Ellen Dijkstra in Hengelo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Berfloweg 80A in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij Yogastudio Ellen Dijkstra. Je kan Yogastudio Ellen Dijkstra telefonisch bereiken op: 31 570 670 155 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogastudio Ellen Dijkstra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogastudio Ellen Dijkstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Ellen Dijkstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogastudio Ellen Dijkstra

Bezoekers bekeken ook