Mindfulmeditatie.nl

Anneke Yoga

Anneke Yoga is een Yogastudio gelegen aan Sint Antoniuslaan 15 in Sassenheim.

Meer informatie over Anneke Yoga in Sassenheim

Kom erachter wat Anneke Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Anneke Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Sassenheim? Dan ben je bij Anneke Yoga op de juiste plek. Bij Anneke Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Anneke Yoga in Sassenheim is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Sint Antoniuslaan 15 in Sassenheim. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sassenheim of niet, iedereen is welkom bij Anneke Yoga. Je kan Anneke Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 29248096 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.annekeyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Anneke Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Anneke Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anneke Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Anneke Yoga

Bezoekers bekeken ook