Mindfulmeditatie.nl

April Bopp Yogainstituut

April Bopp Yogainstituut is een Yogastudio gelegen aan Kerkstraat 30D in Born.

Meer informatie over April Bopp Yogainstituut in Born

Kom erachter wat April Bopp Yogainstituut voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek April Bopp Yogainstituut om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Born? Dan ben je bij April Bopp Yogainstituut op de juiste plek. Bij April Bopp Yogainstituut kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

April Bopp Yogainstituut in Born is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kerkstraat 30D in Born. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Born of niet, iedereen is welkom bij April Bopp Yogainstituut. Je kan April Bopp Yogainstituut telefonisch bereiken op: 31 6 13083186 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogawithapril.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar April Bopp Yogainstituut en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij April Bopp Yogainstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je April Bopp Yogainstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. April Bopp Yogainstituut

Bezoekers bekeken ook