Mindfulmeditatie.nl

Universal Gym

Universal Gym is een Sportschool gelegen aan Tjalke de Boerstrjitte 4 in Balk.

Meer informatie over Universal Gym in Balk

Kom erachter wat Universal Gym voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Universal Gym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Balk? Dan ben je bij Universal Gym op de juiste plek. Bij Universal Gym kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Universal Gym in Balk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Tjalke de Boerstrjitte 4 in Balk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Balk of niet, iedereen is welkom bij Universal Gym. Je kan Universal Gym telefonisch bereiken op: 31 514 604 149 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.universalgym.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Universal Gym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Universal Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Universal Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Universal Gym

Bezoekers bekeken ook