Mindfulmeditatie.nl

Ayurveda huis

Ayurveda huis is een Yogastudio gelegen aan Galhoeke in Kortehemmen.

Meer informatie over Ayurveda huis in Kortehemmen

Kom erachter wat Ayurveda huis voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ayurveda huis om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Kortehemmen? Dan ben je bij Ayurveda huis op de juiste plek. Bij Ayurveda huis kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ayurveda huis in Kortehemmen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Galhoeke in Kortehemmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kortehemmen of niet, iedereen is welkom bij Ayurveda huis. Je kan Ayurveda huis telefonisch bereiken op: 31 6 42908976 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.artofliving.org/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ayurveda huis en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ayurveda huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ayurveda huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ayurveda huis

Bezoekers bekeken ook