Mindfulmeditatie.nl

BanyanTreeYoga

BanyanTreeYoga is een Yogastudio gelegen aan Stinswei 4 in Feanwâlden.

Meer informatie over BanyanTreeYoga in Feanwâlden

Kom erachter wat BanyanTreeYoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek BanyanTreeYoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Feanwâlden? Dan ben je bij BanyanTreeYoga op de juiste plek. Bij BanyanTreeYoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

BanyanTreeYoga in Feanwâlden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Stinswei 4 in Feanwâlden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Feanwâlden of niet, iedereen is welkom bij BanyanTreeYoga. Je kan BanyanTreeYoga telefonisch bereiken op: 31 6 28848911 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.banyantreeyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar BanyanTreeYoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij BanyanTreeYoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BanyanTreeYoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. BanyanTreeYoga

Bezoekers bekeken ook