Mindfulmeditatie.nl

Bewegen met Marieke

Bewegen met Marieke is een Yogastudio gelegen aan Bentismaheerd 183 in Groningen.

Meer informatie over Bewegen met Marieke in Groningen

Kom erachter wat Bewegen met Marieke voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Bewegen met Marieke om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Bewegen met Marieke op de juiste plek. Bij Bewegen met Marieke kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Bewegen met Marieke in Groningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bentismaheerd 183 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Bewegen met Marieke. Je kan Bewegen met Marieke telefonisch bereiken op: 31 6 18071092 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bewegenmetmarieke.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Bewegen met Marieke en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bewegen met Marieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewegen met Marieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Bewegen met Marieke

Bezoekers bekeken ook