Mindfulmeditatie.nl

Yoga Dedemsvaart

Yoga Dedemsvaart is een Yogastudio gelegen aan Adelaarweg 77 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Yoga Dedemsvaart in Dedemsvaart

Kom erachter wat Yoga Dedemsvaart voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Dedemsvaart om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Dedemsvaart? Dan ben je bij Yoga Dedemsvaart op de juiste plek. Bij Yoga Dedemsvaart kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Dedemsvaart in Dedemsvaart is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Adelaarweg 77 in Dedemsvaart. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dedemsvaart of niet, iedereen is welkom bij Yoga Dedemsvaart. Je kan Yoga Dedemsvaart telefonisch bereiken op: 31 523 613 816 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hannynieuwenkamp.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Dedemsvaart en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook