Mindfulmeditatie.nl

Bhaskaraya Yoga

Bhaskaraya Yoga is een Yogastudio gelegen aan Zuidbaan 549 in Moordrecht.

Meer informatie over Bhaskaraya Yoga in Moordrecht

Kom erachter wat Bhaskaraya Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Bhaskaraya Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Moordrecht? Dan ben je bij Bhaskaraya Yoga op de juiste plek. Bij Bhaskaraya Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Bhaskaraya Yoga in Moordrecht is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zuidbaan 549 in Moordrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Moordrecht of niet, iedereen is welkom bij Bhaskaraya Yoga. Je kan Bhaskaraya Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 44884279 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bhaskarayayoga.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Bhaskaraya Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bhaskaraya Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bhaskaraya Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Bhaskaraya Yoga

Bezoekers bekeken ook