Mindfulmeditatie.nl

Praktijk Femke Hanse

Praktijk Femke Hanse is een Yogastudio gelegen aan Zeildijk 3B in Hulst.

Meer informatie over Praktijk Femke Hanse in Hulst

Kom erachter wat Praktijk Femke Hanse voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk Femke Hanse om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hulst? Dan ben je bij Praktijk Femke Hanse op de juiste plek. Bij Praktijk Femke Hanse kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk Femke Hanse in Hulst is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zeildijk 3B in Hulst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hulst of niet, iedereen is welkom bij Praktijk Femke Hanse. Je kan Praktijk Femke Hanse telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.praktijkfemkehanse.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk Femke Hanse en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk Femke Hanse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Femke Hanse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk Femke Hanse

Bezoekers bekeken ook