Mindfulmeditatie.nl

Centrum Adhouna

Centrum Adhouna is een Yogastudio gelegen aan Marebosjesweg 7 in Brunssum.

Meer informatie over Centrum Adhouna in Brunssum

Kom erachter wat Centrum Adhouna voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Centrum Adhouna om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Brunssum? Dan ben je bij Centrum Adhouna op de juiste plek. Bij Centrum Adhouna kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Centrum Adhouna in Brunssum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Marebosjesweg 7 in Brunssum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Brunssum of niet, iedereen is welkom bij Centrum Adhouna. Je kan Centrum Adhouna telefonisch bereiken op: 31 6 40635431 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.adhouna.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Centrum Adhouna en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Centrum Adhouna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum Adhouna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Centrum Adhouna

Bezoekers bekeken ook