Mindfulmeditatie.nl

Fris & Vitaal

Fris & Vitaal is een Yogastudio gelegen aan Wiekenseweg 11 in Gendringen.

Meer informatie over Fris & Vitaal in Gendringen

Kom erachter wat Fris & Vitaal voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Fris & Vitaal om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Gendringen? Dan ben je bij Fris & Vitaal op de juiste plek. Bij Fris & Vitaal kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Fris & Vitaal in Gendringen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Wiekenseweg 11 in Gendringen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gendringen of niet, iedereen is welkom bij Fris & Vitaal. Je kan Fris & Vitaal telefonisch bereiken op: 31 6 57348001 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.frisenvitaal.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Fris & Vitaal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fris & Vitaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fris & Vitaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Fris & Vitaal

Bezoekers bekeken ook