Mindfulmeditatie.nl

Healing Heart Yoga

Healing Heart Yoga is een Yogastudio gelegen aan In pand van Beau en Beau, Veluweweg 10 in Waarland.

Meer informatie over Healing Heart Yoga in Waarland

Kom erachter wat Healing Heart Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Healing Heart Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Waarland? Dan ben je bij Healing Heart Yoga op de juiste plek. Bij Healing Heart Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Healing Heart Yoga in Waarland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan In pand van Beau en Beau, Veluweweg 10 in Waarland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Waarland of niet, iedereen is welkom bij Healing Heart Yoga. Je kan Healing Heart Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 50514975 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.healingheartyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Healing Heart Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Healing Heart Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healing Heart Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Healing Heart Yoga

Bezoekers bekeken ook