Mindfulmeditatie.nl

Diya, centrum voor Yoga en Meditatie

Diya, centrum voor Yoga en Meditatie is een Yogastudio gelegen aan Ekamperweg 3 in Oostwold Gem Oldambt.

Meer informatie over Diya, centrum voor Yoga en Meditatie in Oostwold Gem Oldambt

Kom erachter wat Diya, centrum voor Yoga en Meditatie voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Diya, centrum voor Yoga en Meditatie om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oostwold Gem Oldambt? Dan ben je bij Diya, centrum voor Yoga en Meditatie op de juiste plek. Bij Diya, centrum voor Yoga en Meditatie kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Diya, centrum voor Yoga en Meditatie in Oostwold Gem Oldambt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Ekamperweg 3 in Oostwold Gem Oldambt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oostwold Gem Oldambt of niet, iedereen is welkom bij Diya, centrum voor Yoga en Meditatie. Je kan Diya, centrum voor Yoga en Meditatie telefonisch bereiken op: 31 597 414 263 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Diya, centrum voor Yoga en Meditatie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Diya, centrum voor Yoga en Meditatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diya, centrum voor Yoga en Meditatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Diya, centrum voor Yoga en Meditatie

Bezoekers bekeken ook