Mindfulmeditatie.nl

Kundalini Yoga en Healing Centrum

Kundalini Yoga en Healing Centrum is een Yogastudio gelegen aan Grotestraat 111 in Vierlingsbeek.

Meer informatie over Kundalini Yoga en Healing Centrum in Vierlingsbeek

Kom erachter wat Kundalini Yoga en Healing Centrum voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Kundalini Yoga en Healing Centrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Vierlingsbeek? Dan ben je bij Kundalini Yoga en Healing Centrum op de juiste plek. Bij Kundalini Yoga en Healing Centrum kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Kundalini Yoga en Healing Centrum in Vierlingsbeek is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Grotestraat 111 in Vierlingsbeek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vierlingsbeek of niet, iedereen is welkom bij Kundalini Yoga en Healing Centrum. Je kan Kundalini Yoga en Healing Centrum telefonisch bereiken op: 31 6 46166772 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.3ho.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Kundalini Yoga en Healing Centrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kundalini Yoga en Healing Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini Yoga en Healing Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Kundalini Yoga en Healing Centrum

Bezoekers bekeken ook