Mindfulmeditatie.nl

Smiling Spirit Yoga

Smiling Spirit Yoga is een Yogastudio gelegen aan Kloosterland 5 in Wassenaar.

Meer informatie over Smiling Spirit Yoga in Wassenaar

Kom erachter wat Smiling Spirit Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Smiling Spirit Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Wassenaar? Dan ben je bij Smiling Spirit Yoga op de juiste plek. Bij Smiling Spirit Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Smiling Spirit Yoga in Wassenaar is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kloosterland 5 in Wassenaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wassenaar of niet, iedereen is welkom bij Smiling Spirit Yoga. Je kan Smiling Spirit Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 21165597 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.smilingspirit.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Smiling Spirit Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Smiling Spirit Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smiling Spirit Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Smiling Spirit Yoga

Bezoekers bekeken ook