Mindfulmeditatie.nl

evaYoga

evaYoga is een Yogastudio gelegen aan Gezondheidscentrum Eibergen - ruimte, JW Hagemanstraat 48, 1 09 in Eibergen.

Meer informatie over evaYoga in Eibergen

Kom erachter wat evaYoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek evaYoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Eibergen? Dan ben je bij evaYoga op de juiste plek. Bij evaYoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

evaYoga in Eibergen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Gezondheidscentrum Eibergen - ruimte, JW Hagemanstraat 48, 1 09 in Eibergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eibergen of niet, iedereen is welkom bij evaYoga. Je kan evaYoga telefonisch bereiken op: 31 6 13082257 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://eva-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar evaYoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij evaYoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je evaYoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. evaYoga

Bezoekers bekeken ook