Mindfulmeditatie.nl

Mayura, Yoga & Mindfulness

Mayura, Yoga & Mindfulness is een Yogastudio gelegen aan Van Heemstraweg 38 in Afferden.

Meer informatie over Mayura, Yoga & Mindfulness in Afferden

Kom erachter wat Mayura, Yoga & Mindfulness voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Mayura, Yoga & Mindfulness om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Afferden? Dan ben je bij Mayura, Yoga & Mindfulness op de juiste plek. Bij Mayura, Yoga & Mindfulness kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Mayura, Yoga & Mindfulness in Afferden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Heemstraweg 38 in Afferden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Afferden of niet, iedereen is welkom bij Mayura, Yoga & Mindfulness. Je kan Mayura, Yoga & Mindfulness telefonisch bereiken op: 31 6 84090415 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogashalamayura.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Mayura, Yoga & Mindfulness en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Mayura, Yoga & Mindfulness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mayura, Yoga & Mindfulness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Mayura, Yoga & Mindfulness

Bezoekers bekeken ook