Mindfulmeditatie.nl

Feelzz Yoga Franeker

Feelzz Yoga Franeker is een Yogastudio gelegen aan Zilverstraat 46 in Franeker.

Meer informatie over Feelzz Yoga Franeker in Franeker

Kom erachter wat Feelzz Yoga Franeker voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Feelzz Yoga Franeker om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Feelzz Yoga Franeker op de juiste plek. Bij Feelzz Yoga Franeker kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Feelzz Yoga Franeker in Franeker is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zilverstraat 46 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen is welkom bij Feelzz Yoga Franeker. Je kan Feelzz Yoga Franeker telefonisch bereiken op: 31 6 23680777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.feelzzyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Feelzz Yoga Franeker en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Feelzz Yoga Franeker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feelzz Yoga Franeker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Feelzz Yoga Franeker

Bezoekers bekeken ook