Mindfulmeditatie.nl

Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Fitpunt Sportcentrum Hengelo is een Sportschool gelegen aan P.C. Hooftlaan 50 Via, Korenbloemstraat in Hengelo.

Meer informatie over Fitpunt Sportcentrum Hengelo in Hengelo

Kom erachter wat Fitpunt Sportcentrum Hengelo voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Fitpunt Sportcentrum Hengelo om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Fitpunt Sportcentrum Hengelo op de juiste plek. Bij Fitpunt Sportcentrum Hengelo kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Fitpunt Sportcentrum Hengelo in Hengelo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan P.C. Hooftlaan 50 Via, Korenbloemstraat in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij Fitpunt Sportcentrum Hengelo. Je kan Fitpunt Sportcentrum Hengelo telefonisch bereiken op: 31 74 242 1210 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://fit-punt.nl/?utm_source=Google%20mijn%20bedrijf%20post&utm_medium=Organic&utm_campaign=gmb

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Fitpunt Sportcentrum Hengelo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fitpunt Sportcentrum Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitpunt Sportcentrum Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Bezoekers bekeken ook