Mindfulmeditatie.nl

Yoga met Sylvia

Yoga met Sylvia is een Yogastudio gelegen aan Camminghastraat 5 in Ballum.

Meer informatie over Yoga met Sylvia in Ballum

Kom erachter wat Yoga met Sylvia voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga met Sylvia om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Ballum? Dan ben je bij Yoga met Sylvia op de juiste plek. Bij Yoga met Sylvia kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga met Sylvia in Ballum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Camminghastraat 5 in Ballum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ballum of niet, iedereen is welkom bij Yoga met Sylvia. Je kan Yoga met Sylvia telefonisch bereiken op: 31 6 16158578 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogametsylvia.nl/yoga-weekend-op-ameland/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga met Sylvia en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga met Sylvia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga met Sylvia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga met Sylvia

Bezoekers bekeken ook