Mindfulmeditatie.nl

Happy Mind Stiens

Happy Mind Stiens is een Yogastudio gelegen aan Seerob 5 in Stiens.

Meer informatie over Happy Mind Stiens in Stiens

Kom erachter wat Happy Mind Stiens voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Happy Mind Stiens om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Stiens? Dan ben je bij Happy Mind Stiens op de juiste plek. Bij Happy Mind Stiens kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Happy Mind Stiens in Stiens is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Seerob 5 in Stiens. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stiens of niet, iedereen is welkom bij Happy Mind Stiens. Je kan Happy Mind Stiens telefonisch bereiken op: 31 58 202 3050 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.happymindstiens.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Happy Mind Stiens en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Happy Mind Stiens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Mind Stiens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Happy Mind Stiens

Bezoekers bekeken ook