Mindfulmeditatie.nl

Balans in Jezelf

Balans in Jezelf is een Yogastudio gelegen aan Onder langs 8 in Lochem.

Meer informatie over Balans in Jezelf in Lochem

Kom erachter wat Balans in Jezelf voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Balans in Jezelf om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Lochem? Dan ben je bij Balans in Jezelf op de juiste plek. Bij Balans in Jezelf kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Balans in Jezelf in Lochem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Onder langs 8 in Lochem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lochem of niet, iedereen is welkom bij Balans in Jezelf. Je kan Balans in Jezelf telefonisch bereiken op: 31 6 45009380 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.balansinjezelf.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Balans in Jezelf en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balans in Jezelf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balans in Jezelf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Balans in Jezelf

Bezoekers bekeken ook