Mindfulmeditatie.nl

Het Wilgenpaard

Het Wilgenpaard is een Yogastudio gelegen aan Zeedijk 15 in Dordrecht.

Meer informatie over Het Wilgenpaard in Dordrecht

Kom erachter wat Het Wilgenpaard voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Het Wilgenpaard om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij Het Wilgenpaard op de juiste plek. Bij Het Wilgenpaard kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Het Wilgenpaard in Dordrecht is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zeedijk 15 in Dordrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dordrecht of niet, iedereen is welkom bij Het Wilgenpaard. Je kan Het Wilgenpaard telefonisch bereiken op: 31 6 24253065 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://wilgenpaard.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Het Wilgenpaard en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Het Wilgenpaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wilgenpaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Het Wilgenpaard

Bezoekers bekeken ook