Mindfulmeditatie.nl

INTO-YOGA DOKKUM

INTO-YOGA DOKKUM is een Yogastudio gelegen aan Kleine Oosterstraat 12 in Dokkum.

Meer informatie over INTO-YOGA DOKKUM in Dokkum

Kom erachter wat INTO-YOGA DOKKUM voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek INTO-YOGA DOKKUM om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Dokkum? Dan ben je bij INTO-YOGA DOKKUM op de juiste plek. Bij INTO-YOGA DOKKUM kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

INTO-YOGA DOKKUM in Dokkum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kleine Oosterstraat 12 in Dokkum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dokkum of niet, iedereen is welkom bij INTO-YOGA DOKKUM. Je kan INTO-YOGA DOKKUM telefonisch bereiken op: 31 6 42343027 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.into-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar INTO-YOGA DOKKUM en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij INTO-YOGA DOKKUM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je INTO-YOGA DOKKUM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. INTO-YOGA DOKKUM

Bezoekers bekeken ook