Mindfulmeditatie.nl

Yoga Centrum Renée

Yoga Centrum Renée is een Yogastudio gelegen aan Ruurloseweg 38 in Zelhem.

Meer informatie over Yoga Centrum Renée in Zelhem

Kom erachter wat Yoga Centrum Renée voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Centrum Renée om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Zelhem? Dan ben je bij Yoga Centrum Renée op de juiste plek. Bij Yoga Centrum Renée kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Centrum Renée in Zelhem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Ruurloseweg 38 in Zelhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zelhem of niet, iedereen is welkom bij Yoga Centrum Renée. Je kan Yoga Centrum Renée telefonisch bereiken op: 31 6 22244893 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogacentrumrenee.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Centrum Renée en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Centrum Renée? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Centrum Renée het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Centrum Renée

Bezoekers bekeken ook