Mindfulmeditatie.nl

Itokan Health Centrum

Itokan Health Centrum is een Sportschool gelegen aan Joannes Tolliusstraat 32 in Amersfoort.

Meer informatie over Itokan Health Centrum in Amersfoort

Kom erachter wat Itokan Health Centrum voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Itokan Health Centrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij Itokan Health Centrum op de juiste plek. Bij Itokan Health Centrum kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Itokan Health Centrum in Amersfoort is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Joannes Tolliusstraat 32 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen is welkom bij Itokan Health Centrum. Je kan Itokan Health Centrum telefonisch bereiken op: 31 33 465 1730 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.itokanhealthcentrum.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Itokan Health Centrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Itokan Health Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Itokan Health Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Itokan Health Centrum

Bezoekers bekeken ook