Mindfulmeditatie.nl

De Yogaboerderij

De Yogaboerderij is een Yogastudio gelegen aan Schepenen 9 in Lelystad.

Meer informatie over De Yogaboerderij in Lelystad

Kom erachter wat De Yogaboerderij voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Yogaboerderij om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij De Yogaboerderij op de juiste plek. Bij De Yogaboerderij kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Yogaboerderij in Lelystad is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Schepenen 9 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij De Yogaboerderij. Je kan De Yogaboerderij telefonisch bereiken op: 31 6 51874415 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.deyogaboerderij.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Yogaboerderij en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Yogaboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Yogaboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Yogaboerderij

Bezoekers bekeken ook