Mindfulmeditatie.nl

Zoals in ons vorige bericht te lezen is kun je gebruik maken van verschillende meditatie houdingen tijdens het man met een meditatie bankmediteren. Iedereenisverschillend en heeft een persoonlijke voorkeur over zijn/haar houding, er is dus niet één perfecte houding. Hiernaast is het ook erg comfortabel om te mediteren met een meditatie kussen. Mediteren met een kussen verbetert je houding.

Een ander manier om je houding te verbeteren en comfortabel te mediteren is met een meditatie bankje. Dit is een krukje/bankje die je vaak op hoogte kunt verstellen. Ook zijn ze in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Als je voor het eerst een bankje koopt is het handig om een standaard model te kopen. Als je regelmatig op reis gaat en je bankje mee wilt nemen is het aan te raden om een bankje te kopen die inklapbare poten heeft, zo kun je het overal en altijd makkelijk mee te nemen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Meditatie bankje kopenmeditatie bankje voor op reis

Er bestaan verschillende soorten meditatie bankjes. Zo zijn er bankjes waarbij je de benen aan de binnenkant van de poten moet houden en zo zijn er bankjes waarbij de benen aan de buitenkant van de poten zitten. Hiernaast heb je ook nog bankjes met een erg comfortabele zit.

Interesse in een meditatie bankje? Bekijk hier het aanbod van Zenartikelen.NL voor vele soortenmeditatiebankjes.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *