Mindfulmeditatie.nl

Karibu Yoga Bergeijk

Karibu Yoga Bergeijk is een Yogastudio gelegen aan Elskensakker 7a in Bergeijk.

Meer informatie over Karibu Yoga Bergeijk in Bergeijk

Kom erachter wat Karibu Yoga Bergeijk voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Karibu Yoga Bergeijk om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bergeijk? Dan ben je bij Karibu Yoga Bergeijk op de juiste plek. Bij Karibu Yoga Bergeijk kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Karibu Yoga Bergeijk in Bergeijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Elskensakker 7a in Bergeijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergeijk of niet, iedereen is welkom bij Karibu Yoga Bergeijk. Je kan Karibu Yoga Bergeijk telefonisch bereiken op: 31 6 50539691 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.karibuyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Karibu Yoga Bergeijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Karibu Yoga Bergeijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karibu Yoga Bergeijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Karibu Yoga Bergeijk

Bezoekers bekeken ook