Mindfulmeditatie.nl

De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk

De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk is een Yogastudio gelegen aan Wentholtstraat 95 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk in Lichtenvoorde

Kom erachter wat De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Lichtenvoorde? Dan ben je bij De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk op de juiste plek. Bij De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk in Lichtenvoorde is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Wentholtstraat 95 in Lichtenvoorde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lichtenvoorde of niet, iedereen is welkom bij De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk. Je kan De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk telefonisch bereiken op: 31 544 375 366 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.delotusyoga.nl/contact/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Lotus Yoga/Tekentaal praktijk

Bezoekers bekeken ook