Mindfulmeditatie.nl

Karishma Yoga

Karishma Yoga is een Yogastudio gelegen aan Emanzana 54 in Amsterdam.

Meer informatie over Karishma Yoga in Amsterdam

Kom erachter wat Karishma Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Karishma Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Karishma Yoga op de juiste plek. Bij Karishma Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Karishma Yoga in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Emanzana 54 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Karishma Yoga. Je kan Karishma Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 24261759 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.karishmayoga.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Karishma Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Karishma Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karishma Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Karishma Yoga

Bezoekers bekeken ook