Mindfulmeditatie.nl

Ku-Bez Atelier

Ku-Bez Atelier is een Yogastudio gelegen aan Lochterstraat 3 in Haler.

Meer informatie over Ku-Bez Atelier in Haler

Kom erachter wat Ku-Bez Atelier voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ku-Bez Atelier om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Haler? Dan ben je bij Ku-Bez Atelier op de juiste plek. Bij Ku-Bez Atelier kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ku-Bez Atelier in Haler is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Lochterstraat 3 in Haler. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haler of niet, iedereen is welkom bij Ku-Bez Atelier. Je kan Ku-Bez Atelier telefonisch bereiken op: 31 495 552 720 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://atelier27.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ku-Bez Atelier en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ku-Bez Atelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ku-Bez Atelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ku-Bez Atelier

Bezoekers bekeken ook