Mindfulmeditatie.nl

Artemis Yoga IJsselstein

Artemis Yoga IJsselstein is een Yogastudio gelegen aan Kamerlingh Onneslaan 21a in IJsselstein.

Meer informatie over Artemis Yoga IJsselstein in IJsselstein

Kom erachter wat Artemis Yoga IJsselstein voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Artemis Yoga IJsselstein om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Artemis Yoga IJsselstein op de juiste plek. Bij Artemis Yoga IJsselstein kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Artemis Yoga IJsselstein in IJsselstein is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kamerlingh Onneslaan 21a in IJsselstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselstein of niet, iedereen is welkom bij Artemis Yoga IJsselstein. Je kan Artemis Yoga IJsselstein telefonisch bereiken op: 31 6 22444670 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.artemisbodymind.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Artemis Yoga IJsselstein en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Artemis Yoga IJsselstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artemis Yoga IJsselstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Artemis Yoga IJsselstein

Bezoekers bekeken ook