Mindfulmeditatie.nl

Gevoel voor yoga

Gevoel voor yoga is een Yogastudio gelegen aan Mathilde Wibautstraat 22 in Hoofddorp.

Meer informatie over Gevoel voor yoga in Hoofddorp

Kom erachter wat Gevoel voor yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Gevoel voor yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hoofddorp? Dan ben je bij Gevoel voor yoga op de juiste plek. Bij Gevoel voor yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Gevoel voor yoga in Hoofddorp is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Mathilde Wibautstraat 22 in Hoofddorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoofddorp of niet, iedereen is welkom bij Gevoel voor yoga. Je kan Gevoel voor yoga telefonisch bereiken op: 31 6 11057779 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.gevoelvooryoga.nl/contact/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Gevoel voor yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gevoel voor yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gevoel voor yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Gevoel voor yoga

Bezoekers bekeken ook