Mindfulmeditatie.nl

Leefstijlschuur

Leefstijlschuur is een Yogastudio gelegen aan Sydtakke 18 in Rottum.

Meer informatie over Leefstijlschuur in Rottum

Kom erachter wat Leefstijlschuur voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Leefstijlschuur om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rottum? Dan ben je bij Leefstijlschuur op de juiste plek. Bij Leefstijlschuur kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Leefstijlschuur in Rottum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Sydtakke 18 in Rottum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rottum of niet, iedereen is welkom bij Leefstijlschuur. Je kan Leefstijlschuur telefonisch bereiken op: 31 6 50691581 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.leefstijlschuur.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Leefstijlschuur en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Leefstijlschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leefstijlschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Leefstijlschuur

Bezoekers bekeken ook