Mindfulmeditatie.nl

Yoga Center Karuna

Yoga Center Karuna is een Yogastudio gelegen aan Johann Sebastian Bachlaan 51 in Leidschendam.

Meer informatie over Yoga Center Karuna in Leidschendam

Kom erachter wat Yoga Center Karuna voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Center Karuna om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Leidschendam? Dan ben je bij Yoga Center Karuna op de juiste plek. Bij Yoga Center Karuna kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Center Karuna in Leidschendam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Johann Sebastian Bachlaan 51 in Leidschendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leidschendam of niet, iedereen is welkom bij Yoga Center Karuna. Je kan Yoga Center Karuna telefonisch bereiken op: 31 70 740 0028 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogacenterkaruna.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Center Karuna en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Center Karuna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Center Karuna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Center Karuna

Bezoekers bekeken ook