Mindfulmeditatie.nl

Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage

Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage is een Massagetherapeut gelegen aan Plagweg 13 in Empe.

Meer informatie over Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage in Empe

Kom erachter wat Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Massagetherapeut in de buurt van Empe? Dan ben je bij Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage op de juiste plek. Bij Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage in Empe is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Massagetherapeut is gelegen aan Plagweg 13 in Empe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Empe of niet, iedereen is welkom bij Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage. Je kan Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage telefonisch bereiken op: 31 6 13858197 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ayur-dhara.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Liesbeth Strijker-Brink Yoga en Massage

Bezoekers bekeken ook